Pages

Ads 468x60px

Culpepper visszatért!


A QB a Detroit Lions-hoz szerződött


Daunte Culpepper még a Minnesota Vikings színeiben robbant be a köztudatba, amikor Randy Moss-szal félelmetes párost alkotva 100-as qb rating felett zárt 2004-ben és a rájátszásba röpítette a csapatot. Később, már Moss távozását követően súlyos térdsérülést szenvedett, majd a vezetőséggel összeveszve a Miamihoz került. Itt szintén elég felejthető évet tudhatott maga mögött, sérülése ellenére hamar pályára küldték, így egy évet követően innen is továbbállt és Oakland lett a következő állomás. Itt is csak egy évet játszott, majd miután nem talált magának csapatot, az idei szezon elején 31 évesen bejelentette visszavonulását.

A lépés sokakat meglepett, hiszen 31 évesen egészen fiatalnak mondható, pár éve pedig minden idők egyik legjobb szezon-QB ratingjét produkálta. Noha sérülése után nem tudott régi formájában játszani, azért sok csere irányítónál biztosan jobbképességű játékosról van szó. Azt is pletykálták, hogy Culpepper mellőzésének oka az, hogy nem volt ügynöke, évek óta magát képviseli, a többi ügynök pedig a precedenstől félve igyekeztek őt kikosarazni csapatoknál.

Bármi is volt az ok, a szükség nagy úr, és Detroitban most nagy volt a baj. A csapat nyeretlen, a kezdő Jon Kitna sérültlistára került, helyére Dan Orlovsky állt be, mérsékelt sikerrel. Culpepper a hírek szerint két évre írt alá, egyelőre csere lesz, és állítólag a Dallasba költözött Roy Williams által hátrahagyott 11-es számú mezt kapja majd meg.