Pages

Ads 468x60px

Videó: elképesztő TD-t hozott össze a Ravens védelme az NFL-ben
January 16, 2011 at 9:12 AM
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) Amerikai főcsoportjának (AFC) elődöntőjében, a Pittsburgh Steelers–Baltimore Ravens mérkőzésen hihetetlen körülmények között született touchdown. Miután a labda Ben Roethlisberger irányító szerelését követően a földre került, a támadásban lévő hazaiak minden játékosa leállt, sőt a baltimore-iak közül is csak Cory Reddingnek tűnt fel, hogy még nem szólt a játékvezető sípja – felvette a labdát, és besétált vele a Steelers célterületére. A győzelemhez aztán ez is kevés volt, a Steelers nyerte meg a rangadót.
NFL: Rodgersék gáláztak a Falcons ellen és bejutottak az NFC döntőjébe
January 16, 2011 at 5:22 AM
Hiába vezetett 14–7-re a második negyed közepén a hazai pályán játszó Atlanta Falcons a Green Bay Packers ellen, a vendégek egy 35–0-s sorozattal fordítottak, és bebiztosították győzelmüket. A Sajtfejűek sikerének fő letéteményese az irányító Aaron Rodgers volt, aki 36 passzkísérletéből 31-szer találta meg csapattársait, összesen 366 yardot haladtak így társai a levegőben, emellett három passzolt és egy futott touchdownt is betett a közösbe.
NFL: Rodgersék gáláztak a Falcons ellen, és bejutottak az NFC döntőjébe
January 16, 2011 at 5:22 AM
Hiába vezetett 14–7-re a második negyed közepén a hazai pályán játszó Atlanta Falcons a Green Bay Packers ellen, a vendégek egy 35–0-s sorozattal fordítottak, és biztosították győzelmüket. A Sajtfejűek sikerének fő letéteményese az irányító Aaron Rodgers volt, aki 36 passzkísérletéből 31-szer találta meg csapattársait, labdái összesen 366 yardot szálltak a levegőben, emellett három passzolt és egy futott touchdownt is betett a közösbe.
Az AFC döntőjébe jutott a Ravenst legyőző Steelers
January 16, 2011 at 2:38 AM
A Pittsburgh Steelers drámai csatában 31–24-re legyőzte a Baltimore Ravenst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság Amerikai főcsoportjának elődöntőjében. Ben Roethlisbergerék az AFC fináléjában a New England Patriots–New York Jets összecsapás győztesével találkoznak majd.
Rodgersék gáláztak az Atlanta otthonában
January 16, 2011 at 2:38 AM
A Pittsburgh Steelers drámai csatában 31–24-re legyőzte a Baltimore Ravenst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság Amerikai főcsoportjának elődöntőjében. Ben Roethlisbergerék az AFC fináléjában a New England Patriots–New York Jets összecsapás győztesével találkoznak majd. Az NFC elődöntőjében hiába vezetett 14–7-re a második negyed közepén a hazai pályán játszó Atlanta Falcons a Green Bay Packers ellen, a vendégek egy 35–0-s sorozattal fordítottak, és bebiztosították győzelmüket. A Sajtfejűek sikerének fő letéteményese az irányító Aaron Rodgers volt, aki 36 passzkísérletéből 31-szer találta meg csapattársait, összesen 366 yardot haladtak így társai a levegőben, emellett három passzolt és egy futott touchdownt is betett a közösbe.
NFL: az AFC döntőjébe jutott a Ravenst legyőző Steelers
January 16, 2011 at 2:04 AM
A Pittsburgh Steelers drámai csatában 31–24-re legyőzte a Baltimore Ravenst az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság Amerikai főcsoportjának elődöntőjében. Ben Roethlisbergerék az AFC fináléjában a New England Patriots–New York Jets összecsapás győztesével találkoznak majd.
Steelers-Ravens derbivel indul a playoff második köre
January 15, 2011 at 4:33 PM
Szombat este magyar idő szerint fél 11-kor megkezdődik az NFL rájátszásának második fordulója. A konferencia-elődöntők első mérkőzése a Pittsburgh–Baltimore örökrangadó lesz, majd a hajnali órákban az első Super Bowl-győzelmére hajtó Atlanta fogadja az NFL egyik legsikeresebb együttesét, a Green Bay Packerst.
NFL: Shurmur a Browns új edzője, érkezik a draftra a Heisman-díjas
January 14, 2011 at 11:18 PM
Pat Shurmurt nevezte ki új főedzővé Mike Holmgren, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Cleveland Browns elnöke.