Pages

Ads 468x60px

Favre mezét visszavonultatják


De előbb rendeződnie kell a mérges viszonynak


A Green Bay Packers majd egyszer egészen biztosan visszavonultatja Brett Favre 4-es számú mezét, sőt, a csapat elnöke és igazgatója, Mark Murphy látja azt a napot, amikor Favre-ra újra a család tagjaként tudnak tekinteni. Azonban tavalyi viharos szakítás után nem valószínű, hogy idén megtörténik a békülés és a ceremónia. Murphy úgy gondolja, hogy mindkét félnek szüksége van egy kis időre, majd viccesen hozzátette, ki tudja, Favre talán idén is meggondolja magát: „Gyakorlati szempontból nézve a dolgot: már egy ilyen ünnepséget le kellett mondanunk, talán jobb lenne megvárni, amíg tényleg biztos a visszavonulás, hogy elkerüljünk még egy hasonló helyzetet.”

A vicces és epés megjegyzéseket félretéve, Murphy kijelentette, hogy Favre-ot akkor látják újra szívesen, amikor mindkét fél úgy érzi, hogy eljött az ideje. És az Favre és a csapat számára is jelentős nap lesz.

Brett Favre tavaly márciusban vonult vissza, majd meggondolta magát, és a júliusban a New York jets-hez került, miután a Packers úgy döntött, hogy nélküle folytatja. A nem túl fényesre sikerült szezon után Favre idén februárban újra bejelentette visszavonulását.

Ha az irányító és a Packers elássák a csatabárdot, az ismét több millió dollárt jelenthet Favre-nak. Ugyanis a tavalyi visszavonuláskor a Green Bay egy több millió dolláros marketing ajánlatot tett Favre-nak a visszavonulási huza-vona kellős közepén, így is megpróbálták „megkenni”, hogy ne térjen vissza. Favre ezt akkor visszautasította, de az elemzők szerint megvan az esélye, hogy ez az ajánlat még mindig él, persze amennyiben tényleg visszavonul a tétova QB. Murphy a következőképpen kommentálta az ügyet: „Erre egy idő után visszatérünk. És nyilván nem csak rajtunk múlik, mindkét fél meg fogja vizsgálni a dolgot. De úgy gondolom, ennek még nem érkezett el a napja.”